Kan man tjäna pengar på batterier ?

okt 4, 2011 Produkter, Tips och Trix


Nu i höst vill man inte springa i affären och jaga batterier.
Du kan spara både tid och pengar och samtidigt ha laddade batteri när du behöver dem om du köper våra uppladdningsbara batterier ifrån oss på Batteriexperten.

De ger maximal prestanda när du behöver dem och du kan ladda dem om och om igen.

GP har nu även kommit med ett batteri som kan ersätta alla typer av engångsbatterier och som du även kan ladda när det tagit slut. De kallar detta batteri GP Recyko.

Tack vare den låga självurladdningen och att de är laddade redan när du köper dem gör detta till ett av det mest mångsidiga uppladdningsbara batteriet
marknaden.

Perfekt om du t.ex. använder din kamera till att ta fina höstbilder för att senare låta kameran stå en tid utan att fotografera något alls.

Om man däremot fotograferar väldigt mycket och ofta så krävs det att man har en kapacitet (mah) i batteriet som är hög. Ju högre kapacitet
desto längre drifttid får du.

Ett exempel är att om man har ett 2500 mah så kan man ta så många som ca 300 bilder vid normal användning. Köper man däremot ett 1500 mah så räcker det bara
till ca 150 bilder.

Summan är alltså att om man inte använder sina batterier så ofta och vill att batterierna är laddade när man använder den så skall man ha ReCyko batterier ifrån GP.
Om man däremot använder sin produkt väldigt mycket och vill ha lång drifttid så är det viktigt att man har hög kapacitet (mah).

Lämna ett svar