Sportlovstider – härliga tider!

feb 5, 2015 Produkter

Några tips inför kommande sportlov, hemma eller bortrest:

Batteriexpertens sportlovstips Sportlovstips 1 – Filma allt!
Funderar du på att investera i en actionkamera inför kommande sportlov? De är inte bara till för proffs, utrustande till tänderna med finesser, utan väldigt trevliga även för ”vanliga” människor som vill filma sin semester från lite annorlunda vinkel. De flesta actionkameror tål vatten och kan t o m vara vattentäta så de passar både i skidbacken och på simhallen, vilket man än väljer att göra på sportlovet. Utrusta dig med ett extra batteri så är du redo för en heldag av action!

Batteriexpertens sportlovstips Sportlovstips 2  – Gratis nöje!
Barnen (eller barnbarnen) frågar inte efter mycket mer än lite tid tillsammans med dig. Så varför inte göra något så enkelt som besöka skogen/parken/havet på sportlovet? Ladda din kamera, värm lite choklad och packa ner bullar. I väg och få en härlig stund tillsammans och fyll på minnesbanken likväl som energidepån. Helt utan inträdesbiljett!

Batteriexpertens sportlovstips Sportlovstips 3 – Spelkväll!

Efter all uteaktivitet är det okej att slappa lite inomhus, kanske spela spel? För de som har övergett traditionella brädspel och hellre vill utmana varandra i digital gaming finns en uppsjö av spel: bygg städer, föd upp djur, kriga, hoppa, kör bil eller lär dig att dansa eller sjunga. Men gör det tillsammans! Låt inte spelet stanna p g a brist på batterier i spelkonsolen bara!