Se till att ditt batteri till datorn är laddat !!

maj 18, 2012 1. Data, Tips och Trix

Företaget Blizzard Entertainment har nu släppt sitt Diablo 3.  Ännu en anledning till att se till att ert batteri till datorn är nytt och inte blir ett hinder att sitta ute och njuta av det fina vädret samtidigt.

Kortfattat så handlar spelet om att himlen har stängt in Diablo och helvetet under en katedral. Diablo lyckas att ta sig ut skall härefter fria två av sina vänner. De bestämmer att de skall ta över världen tillsammans men här kommer hjältarna in och försöker stoppa honom.  Under vägen så finns det också en massa monster och demoner som måste bekämpas.
De har släppt spelet i tre omgångar och en del tillägg till dessa.

I första delen skall man ta sig ner våning för våning för att till slut möta Diablo.

Andra delen utspelar sig i 4 akter.  Man får i varje akt en uppgift som kan vara av väldigt olika slag och av olika svårighetsgrader.  Man får i varje akt möta en boss som man skall på bästa möjliga sätt ta död på för att gå vidare till nästa.

Det nyss släppta spelet i serien utspelar sig 20 år efter att Diablo har dödats.  Deckare Cain befarar att ondskan är på väg tillbaka och besöker katedralen för att leta efter ledtrådar. Då en komet slår ner på just den plats som Diablo först kom till den dödliga världen. Nu börjar en ny tid av mörker och även en ny tid för att kunna bekämpa ondskan.

Man har också släppt en del böcker baserade på serien.

Läs mer om detta spel här : http://us.blizzard.com/en-us/games/d3/

Se till att batteriet till din dator håller