Ny – responsiv hemsida!

Många har haft mobilanpassade sidor ett tag nu, men på Batteriexperten har vi gått steget längre.
Vår nya sida är responsiv. Vad innebär det? En sådan sida anpassar sig i storlek efter mediet det används på. Så vare sig man kommer in till webshopen via desktop, surfplatta eller smartphone är sidan alltid användarvänlig att surfa runt på. Antal smartphones och mobila surfplattor ökar ständigt och Sverige – liksom Norge – ligger i topp. Detta har vi tagit fasta på och därför gjort anpassningen.

Batteriexperten_NyHemsida
Framöver – vare sig du sitter på bussen eller i tandläkarkön och kommer på att du behöver ett batteri till din laptop, eller att skruvdragaren var seg sist du snickrade på altanen – är beställningen inte långt borta! Surfa in på vår sajt, hitta batteriet – lätt och överskådligt – och beställ lika enkelt, direkt där du är!

Våra företagskunder kommer nu att märka en kraftig prissänkning mot tidigare 😉 för om man väljer att gå in som företag visas alla priser exkl moms. Detta har faktiskt varit tillgängligt tidigare också, men nu har vi förbättrat funktionen. Det är först nu alla företagare kan få en verklig uppfattning över hur prisvärda vi är i jämförelse med originalleverantörerna.

Vare sig du är privatperson eller företagare är du varmt välkommen att besöka vår nya, fräscha och responsiva sida – precis där du är!